Sodinal - Вашият надежден партньор в модерната енология и винопроизводство

Кои сме ние?

Sodinal е създадена през 1993 година като подразделение на френската компания AVeX Group и има водеща роля в налагането и развитието на модерната енология в Централна и Източна Европа.

Благодарение на развитата си структура, екип от специалисти и световноизвестни партньори, Sodinal е отговорна за внедряване на новости и иновации и развитието на енологията и винопроизводството.

Какво предлагаме?

Гамата продукти и услуги на Sodinal покриват всеки технологичен етап и помага на винопроизводителите да постигнат лесно и ефективно своите цели. Ключов елемент от стратегията за развитие на Sodinal е комплексното обслужване и качествените и модерни решения. Ние се стремим да предложим пълна гама от продукти, услуги, машини и съоръжения за винарската промишленост. Нашият опит и търговско отношение ни позволяват да прибавяме нови продукти към портфолиото ни и непрекъснато да го приспособяваме към специфичните изисвания на винопроизводителите на всеки пазар.

Обслужване

В сърцето на Sodinal са екипи от специалисти енолози, инженери и механици, които работят усилено за да осигурят професионални енологични и технологични решения, техническо обслужване и сервиз. Ние сме в пряк контакт с винопроизводителите и адаптираме нашите предложения спрямо техните нужди.

Присъствие в региона

В стремежа си да бъде най-близко до своите клиенти, Sodinal има изградена стабилна структура от офиси и складове във Франция, Румъния, България, Молдова и Македония, което ни позволява да бъдем гъвкави и да осигурим бърза доставка и добро обслужване.

Партньори

Sodinal си партнира с редица световноизвестни компании, лидери в производството на продукти и оборудване за винарската промишленост. Заедно с нашите партньори ние непрестанно работим за подобряване на присъствието ни в региона и да осигурим по-добри решения за нашите клиенти винопроизводители.

Качество

Високото качество е основен принцип, възприет от Sodinal:

 • строга селекция на партньори и продукти, гарантиране на произход и проследимост
 • спазване на нормативите за безопасност на храните
 • съответствие с Международния Енологичен Кодекс
 • гаранция, че продуктите не са ГМО
 • спазване на специфичните условия за транспортиране и съхранение на продуктите
 • въвеждане на сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001

Проучвания

Благодарение на партньорството си с международни и местни компании, институти и университети, Sodinal организира и участва в реализирането на редица научни мероприятия, свързани с продукти и съоръжения за винарската промишленост:

 • Проучвания
 • Научни изследвания
 • Тестове и сравнения
 • Демонстрации
 • Семинари

В момента има 67  гости и няма потребители и в сайта